2023-umre-fiyatlari

2023 Umre Fiyatları ne kadar, ne olacak?

2023 Hac döneminin ardından tüm umreciler 2023 Umre Fiyatlarını araştırmaya başladı.
Bu yazımızda siz değerli umrecilerimize VIP Hac-Umre olarak merak ettiğiniz bu konu hakkında detaylı bir bilgilendirme sunmaya çalışacağız.

Ayrıca şu anda hazırlık aşamasında olan yeni projemiz umrefiyatlari.com üzerinden yakın bir zamanda kolayca bir çok acente ve firmanın Hac Umre turlarına ve fiyatlarına erişebilecek, karşılaştırabileceksiniz.

Piyasadaki diğer firmalarda ortalama olarak 2023 Umre Turları; 4-5 günlük ve 4’lü oda seçeneği ile en düşük 1.000$ ile 1.100$ arasında başlangıç göstermektedir. Ayrıca oda tipi, ekonomik-lüx, tarih aralığı, gün sayısı gibi bir çok farklı etkene göre de fiyat artmaktadır.

Fakat biz VIP Hac-Umre olarak bu yıl da size özel fiyatlar sunuyoruz. Yazımızın devamında…

2023-umre-fiyatlari

Size Özel Kampanyalı Fiyat – Bizim Fiyatlarımız

VIP Hac-Umre olarak siz değerli umrecilerimize 2023 Umre Fiyatlarını kampanyalı olarak 1.000$’dan başlayan rakamlardan sunuyoruz. Talep ettiğiniz programın süresi, oda tipi ve oteline göre ise fiyatlarımız artmaktadır.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

VIP Hac-Umre olarak ekonomik umre fiyatları üzerinden sizlere VIP Umre imkanı sunuyoruz.

Programı tamamen siz belirliyorsunuz; kaç gün kalacağınızı, hangi tarihte gidip döneceğinizi, hangi otelde kalacağınızı size sunduğumuz seçenekler ile tamamen siz belirliyorsunuz. Dilerseniz maksimum 15 kişilik gruplardan oluşan mevcut programlarımıza da katılabilirsiniz.

Küçük gruplarla veya sadece size özel program düzenleyerek memnuniyetinizi en üst düzeyde sağlamaya çalışıyoruz.

Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

2023-umre-fiyatlari

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir